Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás
Budapest - Pest megye - Dunaharaszti - Ócsa - Gyál - Vecsés - Bugyi - Alsónémedi - Szigetszentmiklós - Kerepes - Dunakeszi - Gyömrő - Ecser - Budaörs - Solymár - Taksony - Dunavarsány - Tököl - Kiskunlacháza - Ráckeve - Érd - Törökbálint - Maglód - Üllő - Biatorbágy - Délegyháza - Dömsöd - Szigetbecse - Makád - Apaj - Kunszentmiklós - Tass - Dabas - Dunaújváros - Szigetszentmárton - Tatárszentgyörgy - Kunpeszér - Pusztaszabolcs - Rácalmás
Termék részletek


Stegu UMBRIA

Stegu UMBRIA
 • Stegu UMBRIA
 • Stegu UMBRIA
4 948 Ft

6999 Ft/m2
0,43 m2/doboz

 

Színek:

UMBRIA 1

 • Alapadatok:

  Típus: Kőhatású
  Felhasználás szerint: Kültér
  Darab/doboz: 16 db
  Négyzetméter/doboz: 0.43 m2
  Össz lap súly: 0 kg
  Sarok darabszám: 0 db
  Sarok méret: 0 fm
  Össz sarok súly: 0 kg

  ÚTMUTATÓ

  A szintetikus gipsz bázisú lapok és sarkok kizárólagosan BELTÉRBEN, a beton bázisú lapok és sarkok BEL- és KÜLTÉREN is alkalmazhatók. Az elenyésző szín és méretbeli eltérések a gyártás jellegéből erednek és a falaknak természetes küllemet kölcsönöznek.

  Mielőtt felburkolná, kérjük, ellenőrizze a terméket. A lapok színárnyalati különbségének elkerülése érdekében ajánlott a lapokat egy gyártási tételből, és egy vásárlás keretében beszerezni. A gyártó nem vállal garanciát a későbbiekben vásárolt anyagok színkülönbségével kapcsolatos reklamációkra.

  A lapokat tiszta, száraz és egyenletes felületre kell felrakni, a burkolandó felületnek teher viselőnek kell lennie, hogy elbírja a lapok súlyát, azaz nem lehet málló vakolatra, festett és tapétázott falra felvinni. Használja az S1 vagy C2TE ragasztó típust, melyek garantálják a lapok beépítésének tartósságát. Egyéb ragasztó kizárólag az ügyfél felelősségére használható.

  Ne ragassza fel a lapokat olyan helyeken, ahol a hőmérséklet túllépheti az 50°C értéket, vagy túl magas a páratartalom. A ragasztott felületet a STEGU impregnálójával kell kezelni, amire garanciát vállal a cég. A lapokat egyszerre több dobozból célszerű összeválogatni a színárnyalatok egyenletes eloszlása érdekében.

  A ragasztás ideje alatt, és a ragasztás után 48 órán keresztül a környezet hőmérséklete nem lehet 5°C-nál alacsonyabb.

  A felhelyezés:
  A kövek felrakása előtt, jelöljünk ki a földtől, illetve padlótól egy 11 cm-es szintet néhány deszka, léc vagy vízmérték segítségével, ez lesz a sorvezető.

  A kijelölt terület fölött kezdjük rakni az első sor lapot. A felragasztás előtt mind a burkolandó felületet, mind a burkolólapok hátoldalát tökéletesen tisztítsuk meg a portól és az esetleges szennyeződésektől, ezt a két kő hátoldalának összedörzsölésével, illetve egy drótkefe segítségével könnyedén megtehetjük.

  A ragasztóanyagot vigyük fel a burkolólap hátoldalára, majd a követ erőteljes nyomással vigyük fel a falra. A téglák oldalán kimaradt ragasztót egy spatula segítségével távolíthatjuk el.
  A burkolókövek tökéletes felragasztásához diszperziós ragasztó használata ajánlott.
  A burkolólapok darabolásához egyaránt használhatunk fa-, ill. fémfűrészt.
  Amikor a ragasztó megszáradt az első sor téglán, vegyük le a sorvezetőt és helyezzük fel a maradék téglasort.
  A sarokkövek használhatóak külső és beltéri felületeken egyaránt. A kövek felrakása és megszáradása után következhet az impregnálás.
 • Cikkszám
  kob21
Webáruház készítés